sobota, 23 / styczeń / 2021r.
               
HOME
O NAS...
WARUNKI
PORADY
LINKI
KALENDARIUM
GALERIA
MAPA
KONTAKT
 | 
Oczarjk na Facebooku


Menu

Szukaj

naz polska data
naz łacińska cena

REKLAMA
reklama


KSIĄŻKI -> Kuchnia
sortuj po:    data| cena| nazwa polska| nazwa łacińska    
przejdź do listy skróconej idź do strony:  1 2 3 4 z 4   
64


KSIĄŻKI Kuchnia. Posiadamy 37 odmian.

Książka. Warzywa
Anna K. Teggemann

Warzywa jemy codziennie, ale dania z warzyw nie muszą być monotonne. Czas odkryć ich zalety i możliwości od nowa. Poznaj nowe smaki, zacznij eksperymentować...

35.00 zł/szt

Książka. Ryby
Lutz Behrendt, Jens Stumpf

Z tej książki dowiesz się, jak filetować ryby, jak je przyrządzać na różne sposoby, jak unikać błędów. Poznasz przepisy na 80 potraw z ryb, krabów i małży. Mistrzowie kuchni zdradzają tajniki swojej sztuki w sposób prosty, a zarazem szczegółowy, krok po kroku...

35.00 zł/szt

Książka. Sałatki
Praca zbiorowa

W tej książce znajdziesz 120 przepisów na rozmaite sałatki – od tradycyjnych ziemniaczanych i jarzynowych, poprzez wyjątkowe i zaskakujące smakiem z chlebem lub kiełkami, z mięsem, rybami i serem do wybornych owocowych. I jeszcze pomysły na wyśmienite sosy sałatkowe – czyste i kremowe...

35.00 zł/szt

Książka. Dziczyzna i inne dary lasu
Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf

Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne...

35.00 zł/szt

Książka. Ziemniaki
Lutz Behrendt, Jens Stumpf

Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, klasyczne i oryginalne...

35.00 zł/szt

Książka. Tradycyjny smak. miód propolis, pyłek, wosk
Wolfgang Oberrisser

Miód i inne produkty pszczele, takie jak kit pszczeli, czyli propolis, pyłek kwiatowy, pierzga, mleczko czy wosk mają niezrównane właściwości odżywcze i lecznicze...

35.00 zł/szt

Książka. Kuchnia wielkich mistrzów zakonu krzyżackiego w Malborku
Bogdan Gałązka

Kulinarna podróż do czasów średniowiecza. Kuchnia krzyżacka jest bogata, barwna i radosna. Łączy w sobie najlepsze kulinarne tradycje rycerskie i zakonne, dworskie i królewskie...

39.00 zł/szt

Książka. Tradycyjny smak. mięso i inne przysmaki z ogniska
Carsten Bothe

Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem...

35.00 zł/szt

Książka. Zupy - klasyczne, przecierane, owocowe, na zimno i na gorąco
Hanna Szymanderska

Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej...

39.00 zł/szt

Książka. Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie
Wolfgang Hauer

Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy, przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia, metody wędzenia i wybór właściwego drewna...

35.00 zł/szt

idź do strony:  1 2 3 4 z 4   



« wstecz   

REKLAMA
reklama google

POLECAMY!