|
64
|
Książka. Warzywa
|
Anna K. Teggemann
|
Warzywa jemy codziennie, ale dania z warzyw nie muszą być monotonne. Czas odkryć ich zalety i możliwości od nowa. Poznaj nowe smaki, zacznij eksperymentować...
|
|
|
|
|
Książka. Ryby
|
Lutz Behrendt, Jens Stumpf
|
Z tej książki dowiesz się, jak filetować ryby, jak je przyrządzać na różne sposoby, jak unikać błędów. Poznasz przepisy na 80 potraw z ryb, krabów i małży. Mistrzowie kuchni zdradzają tajniki swojej sztuki w sposób prosty, a zarazem szczegółowy, krok po kroku...
|
|
|
|
|
Książka. Sałatki
|
Praca zbiorowa
|
W tej książce znajdziesz 120 przepisów na rozmaite sałatki – od tradycyjnych ziemniaczanych i jarzynowych, poprzez wyjątkowe i zaskakujące smakiem z chlebem lub kiełkami, z mięsem, rybami i serem do wybornych owocowych. I jeszcze pomysły na wyśmienite sosy sałatkowe – czyste i kremowe...
|
|
|
|
|
idź do strony: 1 2 3 4 z 4
|
« wstecz
|
|